Газов инжекцион - автомобили BMW

Особености при монтажа на БмВ

Всички модели на марката се конвертират успешно с газова уредба тип газов инжекцион. Прецизният монтаж е задължителен и често отнема повече време, важно е горивото да се подаде на точното място а не където е най-лесно. Понякога се налага да се разглобят доста детайли което отнема допълнително време. При всякаква неточност в монтажа на БМВ се получават нежелани ефекти, изисква се добро познаване на марката.

Настройката има своите специфики и също изисква много опит, особено при по-новите модели. За да стане съвсем точно в движение се анализира всяко квадратче от горивната карта, желателно е след настройката на газов инжекцион да се направи и високоскоростен тест. Теста ни гарантира правилната и безаварийна работа на газовият инжекцион при движение с високи скорости и по магистрала, това е правилния начин да се установи достатъчно ли е горивото при максимално и продължително натоварване на мотора при високи обороти.

Ако получи всичко това, вашето BMW с газов инжекцион ще Ви служи безпроблемно години наред и няма да усещате разлика между двете горива.

Разгледайте всички галерии